Sinterklaasmusical

Ieder jaar trekt deze familievoorstelling heel veel publiek naar de Kring.

De kaartjes kosten slechts € 7,- inclusief reserveringskosten van de Kring en zijn verkrijgbaar via www.dekringroosendaal.nl of via de kassa van schouwburg de Kring.

De voorstellingen zijn op zondag 25 november om 12.00 uur – 14.00 uur – 16.00 uur.

Sint Nicolaas Comité Roosendaal presenteert

“Sinterklaas en het grote cadeau”

Sint-Nicolaas Comité Roosendaal presenteert “Sinterklaas en het grote cadeau” Sinterklaas neemt ieder jaar een stoomboot vol snoepgoed en cadeautjes met zich mee. Tijdens de intocht zie je heel veel cadeautjes. Voor wie is dat blauwe cadeautje? Voor wie is dat groene cadeautje? En wat zal er in dat cadeautje zitten? De laatste vraag is misschien wel de leukste vraag als je al die cadeautjes ziet. Wat zal er in dat cadeautje zitten? Je kan van alles bedenken maar je weet het pas als je het open maakt.

Dit jaar heeft Sinterklaas wel een heel groot cadeau meegenomen. Zo groot dat niemand precies kan raden wat erin zit. Zelfs de pieten hebben geen flauw idee. Alleen Sinterklaas weet het, maar hij houdt dat nog eventjes geheim. Het kan van alles zijn. De pieten bedenken de gekste dingen en hebben de grootste lol. Totdat de gemene professor het Sinterklaasfeest komt verpesten. Hij heeft namelijk nog nooit een cadeautje gehad van Sinterklaas, terwijl hij ieder jaar een verlanglijstje in zijn schoen stopte en liedjes zong. De professor voelt zich door Sinterklaas in de kou gezet en besluit hem met gelijke munt terug te betalen. Hierdoor kan pakjesavond in gevaar komen.
Ben je benieuwd of pakjesavond toch nog door gaat en wat er in het grote cadeau zit?

Tekst en Regie zijn in handen van Bram van Arendonk.