Op zaterdag 16 november 2024 zal de intocht van Sinterklaas plaatsvinden in Roosendaal. Tijdens dit evenement zal Sinterklaas samen met zijn vele Pieten aankomen met de pakjesboot in de zwaaigat om de kinderen (en natuurlijk ook alle papa’s, mama’s, oma’s en opa’s, etc. ) te begroeten en het Sinterklaasfeest te vieren. Traditioneel gezien zal er een vrolijke optocht zijn waarin Sinterklaas op zijn paard wordt vergezeld door de vele vrolijke Pieten die snoepgoed uitdelen aan de enthousiaste menigte langs de route. 

Wij willen nog wel benadrukken dat we, naast het plezier en de vreugde, veiligheid heel belangrijk vinden.  We moedigen iedereen aan om de regels met betrekking tot veiligheid na te leven tijdens de Sinterklaasintocht. Op die manier kunnen we allemaal genieten van een zorgeloze en gezellige dag. 

Als je van plan bent om de intocht bij te wonen, zorg er dan voor dat je op tijd bent om een goed plekje langs de route te bemachtigen, zodat je het spektakel goed kunt zien. Dus, trek je mooiste Sinterklaas-outfit aan, zwaai met je allermooiste zwaaihand en laat je meevoeren in de betoverende wereld van Sinterklaas en de vele Pieten! Het belooft een gezellige dag te worden vol Sinterklaasvreugde! Wij hopen dat onze website je inspireert om nog meer plezier te beleven aan het Sinterklaasfeest. Veel plezier bij de intocht!

Route: Turfberg, Frans Halslaan, Jac. Vosstraat, Kade, Markt, Raadhuisstraat, Jan Snelstraat, Nieuwe Markt, Roselaarplein, bussluis, Dr. Braberstraat, Markt, Bloemenmarkt, Molenstraat, Burgemeester Prinsensingel, Kloosterstraat.