Activiteitenkalender

Behalve de Intocht van Sinterklaas in Roosendaal en de Sinterklaasmusical organiseert en coördineert het Sint Nicolaas Comité ook een aantal overige Sint-activiteiten in Roosendaal.
 Zo treft u Sint en zijn zwarte pieten o.a. op de volgende data en plaatsen:

Zaterdag 16 november: Intocht van Sinterklaas in Roosendaal
Voor meer informatie over de jaarlijkse Intocht in Roosendaal kijk je bij het kopje Intocht. Daar vind je alle informatie over de locatie, tijden en de route door de binnenstad.

Zaterdag 16 november: Pietendisco
Kom na de Sinterklaasintocht naar de vet coole Pietendisco in schouwburg de Kring. Kom vanaf 15.00 uur lekker swingen en kleuren met de zwarte pieten; de toegang is gratis en de organisatie is in handen van Schouwburg de Kring.

Vanaf zondag 17 november: Sinterklaas in het tongerlohuys
De museummuizen hebben toegeslagen in het Tongerlohuys; nét nu alle voorbereidingen voor 5 december getroffen moeten worden. De muizen hebben alles aangevreten: de pepernoten, de chocoladeletters, al het suikergoed. Maar ook de zak van Sinterklaas. Op zijn ronde door het Tongerlohuys is Piet daarom dan ook alle cadeautjes uit de zak verloren, ze zijn er allemaal uitgevallen! Sinterklaas heeft daarom de hulp van alle kinderen ingeroepen om de verloren cadeautjes terug te vinden voor hij de daken op moet op 5 december.

Van 17 november t/m 5 december staat het museum in het teken van de Sint en zijn er tal van activiteiten te beleven voor jong én oud! kaarten te verkrijgen via De Kring Roosendaal

Zondag 24 november: Sinterklaasmusical in de Kring
De voorstellingen zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.
Voor meer informatie over de musical ‘Sinterklaas en het grote cadeau’ en voor de kaartverkoop kijk je bij het kopje Sinterklaasmusical via De Kring Roosendaal.

Zondag 24 November: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Op zondag 24 november is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook heel veel zwarte pieten aanwezig zijn! Zo kunt u zomaar Muziekpieten of Ballonpieten tegen komen. Ook zullen uiteraard de Snoeppieten niet ontbreken !!!
Verder ook niet om een bezoek te brengen aan de slaapkamer van Sinterklaas in de Passage! Wel stil zijn, want misschien ligt hij wel te slapen !! Ssssst…..
Verder zal er ook een pietentreintje rondrijden in het centrum van Roosendaal.
De koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten en pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Zaterdag 30 november: Spelletjesmiddag Tolbergcentrum
Op zaterdag 30 november kunnen de ouders met hun kroost weer terecht in winkelcentrum Tolberg en kunnen de kinderen samen met vele Zwarte Pieten spelletjes doen, zoals taai-happen, pepernoot poepen, zaklopen en kadootjes stapelen en zijn er 3 ballon pieten! Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle kinderen tot 10 jaar van harte welkom om zo een heus Pietendiploma te komen verdienen mét uiteraard een bijbehorende zak welverdiende pepernoten. Rond 15.00 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum. Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Tolberg.

Zondag 1 december: Koopzondag in Centrum Roosendaal

Zondag 1 december is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook héél veel Zwarte Pieten aanwezig zijn !
Ook op die dag kunt u allerlei pieten tegen komen. Zo zullen er Muziekpieten rondlopen. Er zullen wederom Ballonpieten zijn. De Snoeppieten zijn ook weer van de partij !! Eveneens zal het pietentreintje de kinderen gratis meenemen voor een kort ritje etc. etc……
Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de slaapkamer van Sinterklaas in de Passage ! Wel stil zijn, want misschien ligt hij wel te slapen !! Ssssst ….
De koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten én pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*