Behalve de Intocht van Sinterklaas in Roosendaal en de Sinterklaasmusical organiseert en coördineert het Sint Nicolaas Comité ook een aantal overige Sint-activiteiten in Roosendaal.
 Zo treft u Sint en zijn Pieten o.a. op de volgende data en plaatsen:

Zaterdag 18 november: Intocht van Sinterklaas in Roosendaal
Voor meer informatie over de jaarlijkse Intocht in Roosendaal kijk je bij het kopje Intocht. Daar vind je alle informatie over de locatie, tijden en de route door de binnenstad.

Zondag 19 november: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Zondag 19 november is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook veel Pieten aanwezig zijn! Zo zullen er Muziekpieten rondlopen. Er zullen wederom Ballonpieten zijn. De Snoeppieten zijn ook weer van de partij !! Eveneens zal het pietentreintje de kinderen gratis meenemen voor een kort ritje etc. etc…… De koopzondag is van 12.00 tot 16.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten én pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Zondag 26 november: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Zondag 26 november is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook veel Pieten aanwezig zijn! Zo zullen er Muziekpieten rondlopen. Er zullen wederom Ballonpieten zijn. De Snoeppieten zijn ook weer van de partij !! Eveneens zal het pietentreintje de kinderen gratis meenemen voor een kort ritje etc. etc…… De koopzondag is van 12.00 tot 16.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten én pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Zaterdag 25 november: Spelletjes middag Tolbergcentrum.

Op zaterdag 25 november kunnen de ouders met hun kroost weer terecht in winkelcentrum Tolberg en kunnen de kinderen samen met vele Pieten spelletjes doen. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle kinderen tot 10 jaar van harte welkom om zo een heus Pietendiploma te komen verdienen mét uiteraard een bijbehorende zak welverdiende pepernoten. Rond 15.00 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum. Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Tolberg.

Zondag 26 november: Sinterklaasmusical in de Kring
De voorstellingen zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.
‘Sinterklaas en het Hoge Dak’ Koop je kaarten hier

Zondag 3 December : Rondrit door Roosendaal 

Nadere info volgt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.