Activiteitenkalender

Behalve de Intocht van Sinterklaas in Roosendaal en de Sinterklaasmusical organiseert en coördineert het Sint Nicolaas Comité ook een aantal overige Sint-activiteiten in Roosendaal.
 Zo treft u Sint en zijn zwarte pieten o.a. op de volgende data en plaatsen:

Zaterdag 16 november: Intocht van Sinterklaas in Roosendaal
Voor meer informatie over de jaarlijkse Intocht in Roosendaal kijk je bij het kopje Intocht. Daar vind je alle informatie over de locatie, tijden en de route door de binnenstad.

Zaterdag 16 november: Speeltuin Vrouwenhof Roosendaal
Kom na de Sinterklaasintocht jezelf lekker warm spelen met zwarte pieten in speeltuin Vrouwenhof terwijl je ouders een warme chocomel drinken. En misschien trakteren je ouders je nog op een lekkere pannenkoek. De toegang is gratis!

Zaterdag 16 november: Pietendisco
Kom na de Sinterklaasintocht naar de vet coole Pietendisco in schouwburg de Kring. Kom vanaf 15.00 uur lekker swingen en kleuren met de zwarte pieten; de toegang is gratis en de organisatie is in handen van Schouwburg de Kring.

Zaterdag 23 november: Roselaar tussen 12.00 en 17.00 uur
Presentator Piet gaat op pad met een goed gevulde kar vol Sinterklaascadeautjes in het winkelcentrum. Hij heeft een grote dobbelsteen bij zich met daarop allemaal opdrachten. Bezoekers worden gevraagd of zij willen deelnemen aan deze game. Een keer dobbelen en iedereen weet welke opdracht voldaan moet worden. Is de opdracht juist uitgevoerd? Toch weer mooi een gratis Sinterklaascadeau gescoord! Daarnaast zorgt een Pietenband in het winkelcentrum voor wat gezelligheid.

Zondag 24 november: Sinterklaasmusical in de Kring
De voorstellingen zijn om 12.00, 14.00 en 16.00 uur.
Voor meer informatie over de musical ‘Sinterklaas en het grote cadeau’ en voor de kaartverkoop kijk je bij het kopje Sinterklaasmusical via De Kring Roosendaal.

Zondag 24 November: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Op zondag 24 november is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook heel veel zwarte pieten aanwezig zijn! Zo kunt u zomaar Muziekpieten of Ballonpieten tegen komen. Ook zullen uiteraard de Snoeppieten niet ontbreken !!!
Verder ook niet om een bezoek te brengen aan de slaapkamer van Sinterklaas in de Passage! Wel stil zijn, want misschien ligt hij wel te slapen !! Ssssst…..
Verder zal er ook een pietentreintje rondrijden in het centrum van Roosendaal.
De koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten en pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Zaterdag 30 november: Spelletjesmiddag Tolbergcentrum
Op zaterdag 30 november kunnen de ouders met hun kroost weer terecht in winkelcentrum Tolberg en kunnen de kinderen samen met vele Zwarte Pieten spelletjes doen, zoals taai-happen, pepernoot poepen, zaklopen en kadootjes stapelen en zijn er 3 ballon pieten! Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle kinderen tot 10 jaar van harte welkom om zo een heus Pietendiploma te komen verdienen mét uiteraard een bijbehorende zak welverdiende pepernoten. Rond 15.00 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum. Deze activiteiten worden u aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Tolberg.

Zaterdag 30 november: Roselaar tussen 12.00 en 17.00 uur
Sinterklaas brengt deze middag samen met twee pieten een bezoek aan het winkelcentrum. Voor hen wordt een luxe setting op het centrale plein bij de WE gecreërd. Iedereen kan bij de goedheiligman terecht voor een meet & greet. Uiteraard worden zij beloond met een hand vol strooigoed.

Zondag 1 december: Koopzondag in Centrum Roosendaal
Zondag 1 december is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook héél veel Zwarte Pieten aanwezig zijn !
Ook op die dag kunt u allerlei pieten tegen komen. Zo zullen er Muziekpieten rondlopen. Er zullen wederom Ballonpieten zijn. De Snoeppieten zijn ook weer van de partij !! Eveneens zal het pietentreintje de kinderen gratis meenemen voor een kort ritje etc. etc……
Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de slaapkamer van Sinterklaas in de Passage ! Wel stil zijn, want misschien ligt hij wel te slapen !! Ssssst ….
De koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten én pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Doorlopend: Slaapkamer van Sinterklaas.
In winkelcentrum de Passage is nu voor de 15e keer een heuse slaapkamer ingericht voor Sinterklaas.
Als Sint onderweg is door het land en even wil rusten, dan kan hij hier terecht.
Overdag kunnen de kinderen en hun ouders hier even binnen lopen en een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*