Activiteiten 2024

Behalve de Intocht van Sinterklaas in Roosendaal en de SinterklaasMusical organiseert en coördineert het Sint Nicolaas Comité ook een aantal overige Sint-activiteiten in Roosendaal.

Zo treft u Sint en zijn Pieten o.a. op de volgende data en plaatsen:

Zaterdag 16 november: Intocht van Sinterklaas in Roosendaal

Voor meer informatie over de jaarlijkse Intocht in Roosendaal kijk je bij het kopje Intocht. Daar vind je alle informatie over de locatie, tijden en de route door de binnenstad.

Zaterdag 23 november: Spelletjesmiddag Tolberg

Op zaterdag 23 november kunnen de ouders met hun kroost weer terecht in winkelcentrum Tolberg en kunnen de kinderen samen met vele Pieten spelletjes doen. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn alle kinderen tot 10 jaar van harte welkom om zo een heus Pietendiploma te komen verdienen mét uiteraard een bijbehorende zak welverdiende pepernoten! En … misschien komt Sinterklaas ook nog wel even een kijkje nemen; rond de klok van 15.00 uur probeert hij daarvoor even tijd te maken !

Deze activiteiten worden aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Tolberg.

Zondag 24 November: Sinterklaas Musical in de Kring

Deze Musical trekt jaarlijks maar liefst 3 keer een volle zaal ! Voor meer informatie over de musical “Sinterklaas en het droomcadeau” en voor de kaartverkoop kijk je bij het kopje SinterklaasMusical.

Zondag 17 en 24 November: Koopzondag in Centrum Roosendaal

Zondag 17 en 24 november is het Koopzondag in de binnenstad van Roosendaal. Hierbij zullen ook veel Pieten aanwezig zijn! Zo kunt u zomaar MuziekPieten tegen komen, of StuntPieten of DansPieten ! Ook zullen uiteraard ook de SnoepPieten niet ontbreken !! De koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Roosendaal.
De muzikale noten én pepernoten worden u aangeboden door de ondernemers van Collectief Roosendaal.

Zondag 1 december: Rondrit door Roosendaal 

Voor meer informatie over de rondrit door Roosendaal kijk je bij het kopje rondrit. Daar vind je alle informatie over de locatie, tijden en de route.

Aanbevolen artikelen